Even voorstellen

Ik ben Thea van Setten

een creatief en veelzijdig journalist. Sinds jaar en dag werk ik vol passie in de journalistiek, waarvan 23 jaar als hoofdredacteur van een vaktijdschrift. Daarnaast heb ik als freelance journalist voor diverse tijdschriften en vakbladen gewerkt. Medio 2017 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf TSet Journalistiek en Communicatie.

Het schrijven van heldere teksten vanuit een niet-alledaagse invalshoek is mijn specialiteit. Moeilijke technische onderwerpen zijn voor mij geen probleem. Omdat mijn roots naast de journalistiek ook in het onderzoek liggen, is het analyseren van lastige thema’s voor mij gesneden koek. Ik vind het een uitdaging om moeilijke onderwerpen voor iedereen toegankelijk te maken. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan!

Veelzijdig is TSet ook. Ik heb in diverse sectoren gewerkt en over allerlei onderwerpen geschreven of het nu over matchfixing, het vakmanschap van goudsmeden, duurzaamheid bij infrastructuurprojecten, problemen met kunstgras, de regelgeving in de watersector of over de projectbeheersing van de Noord/Zuidlijn gaat, ik ben in staat om snel een kwalitatief goede en heldere tekst aan te leveren.

Ook voor al uw commerciële teksten en bedrijfscommunicatie bent u bij mij aan het goede adres. Wilt u een persbericht, advertorial of een advertentietekst? TSet is als geen ander in staat om uw bedrijf te promoten en uw klanten van goede productinformatie te voorzien. Ook voor andere communicatieve uitingen zoals nieuwsbrieven, (marketing)content voor websites, productinformatie, nieuwsartikelen biedt TSet een pasklare oplossing.